Informationsbrev Maj 2021

Nya lägenheter ute till försäljning

Nu är de nya lägenheterna i 6an klara och ligger ute för försäljning. Vi i styrelsen vill passa på att tacka er alla för ert tålamod under denna ombyggnation.

 

Göra om lokaler i 4an till lägenheter?

Vår tidigare hyresgäst Hamid (Fitness Art) har flyttat ut och lokalen står numera tom. Vi har aktivt sökt efter nya hyresgäster under några månader men har inte hittat någon lämplig. Ett förslag är att göra om även delar av denna lokal till lägenheter, något som är betydligt enklare än vad det var i 6an då det inte kommer att behöva sprängas någon sten. Mer info om detta kommer senare.

 

Fasadrenovering start augusti 2021

I augusti påbörjas fasadrenoveringen av baksidan på både 4an och 6an. Vi har anlitat Kumla Fasad Team att utföra arbetet, samma entreprenör som gjorde fasadrenoveringen på framsidan 2014. Arbetet förväntas att ta ca 2 månader. Mer information kommer inom kort.

 

Rensning cykelförråd

Det är dags att rensa bland cyklarna i både 4an och 6an. Vi ber er att märka er cykel med ert namn senast 30 juni. Alla cyklar som inte är märkta till dess kommer att slängas/ges bort.

 

Cykelrum 6an

Efter sommaren planerar vi att renovera cykelrummet i 6an. Eftersom det är ett litet utrymme är förslaget att det blir ett i huvudsak barnvagnsrum med möjlighet för cykelförvaring till de som använder sin cykel dagligen.

 

Ingenting får lämnas i de gemensamma utrymmena

Vänligen lämna inte personliga tillhörigheter framme i de gemensamma utrymmena, framförallt vind och trappuppgång. Trappuppgången är inte en förlängning av hallen och vinden är inte en plats att lämna kvar saker vid flytt. Vänligen respektera dessa förhållningsregler för allas vår trevnad.

 

Gör rent i tvättstugan efter användning

Vi vill påminna om att det är allas ansvar att göra rent efter sig när man nyttjat tvättstugan. Tänk på att hundhår m.m. fastnar i nästkommande persons tvätt. Lämna tvättstugan i samma skick du vill finna den när du ska tvätta.

 

Välkomna alla nya medlemmar

Vi vill passa på att önska alla nya medlemmar välkomna till brf Isbiten – vi hoppas att ni kommer att trivas här!

 

 

Trevlig sommar önskar styrelsen, brf Isbiten